Living high, dying low.

Såg 'precis' Eclipse! Gotta say I love it! Den var faktiskt riktigt awesome! Den bästa ur Twilight-serien, just nu iaf! Måste kolla om alla så återkommer jag om vilken som e bäst :) 

Bokade även för övrigt bussbiljetterna till All time low konserten i Göteborg den 17e augusti! :) Whiiiii.

Btw, min data still fucked.. ;(


Pleaaaaaaaaaaase joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!Freakade som in i helvete när jag såg detta! Min 3dje man vet om att de finns ett ställe mitt ute i ingenstans som kallas för SWEDEN. Oh damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..! JOIIIIN and i'm in debt to you alwayyyyyyys


some call is faith. i call it coincidence.


fml!

Jag fucking lipar snart :( allt e fan fel! denna dagen e fan min otursdag lr nåt. vaknade upp efter knappt 6 timmar sömn. Celtics förlorade med 4 poäng.. fuck alla fouls..! Skulle sätta på datan. Men min laddare vill plötsligt inte fungera. Och inget batteri... Slänger mig i sängen och lipar. Hoppar till denna datan o lipar för Kajsa. Måste ta å fixa datan, OM nån vill hjälpa på nån butik. Köpte inte den här lix.. Veet inte ens om de e min data som e cp lr laddaren >< PLUS att jag har officiellt 6 hårstrån kvar på huvet. Baldie, here i come. Jag e hungrig men palla fan inte äta. Jävla match med snart sen Grizzly o OnOff sen USA.. åh detta skulle vatt en bra dag om inte allt detta hände. Nu e jag fkn "!¤#¤#¤ o detta påskyndar fan min mens -.- + Att jag e stenfattig. Aja detta va allt jag behövde få ut.. för tillfället.


update: de va min laddare som va paj.. >< kmr va almost datalös i ett tag.. :(:(:(:( buuhuuuuu + att de va en kass fotbollsdag. äckliga målvakter.

well

congrats are in order. but the celtics should have won.

hows it gonna be?

5 last minutes.. Go celtics!

the timeouts are getting tiring, dont ya think?

Down by 12..

tied game

Darn commercials breaks

Hellooooo!

Lol Kajsa som skriver, skulle fixa till Lillys blogg lite... ehhe alltså no comments! bättre än innna OKE? Ja så käften x) Alltså problemet är att Lillys blgog inte låter mig fixa det jag vill :( Orka inte skaffa ny stilmall och allt när jag redan fixat till det mesta -.- Så aaahh!!

Iaf det va allt från mig, hej då! :D

67 days left


LIFE IS GREAT

För första gången söger jag detta: I love my life! Jag kan inte andas. Eppileppsi anfall på G. *Andas ut* okej.. 

ALL TIME LOW KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!! All fucking time low!!!!!!!!!!!!!!  Jag vet jag e  skitefter men fan visste inte de skulle komma!! men fi helvete asså. snart e bilejtterna bokade o fan då  e jag o kajsa i göteborg 17 augusti och vi ska fkn va front row!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG VILL till stockholm med men en gång är bättre än ingen!!!! OMG msåte ut o skikgråta!!
YEEEEAH THATS RIGHTR!!!!!

Pull the trigger.

Fucking shoooooooooooooot meeeeeeee!!! Åhhhhhhhh! Spontant pissed-inlägg. 

Råkade ta en sovmorgon idag. Så jag vaknade vid 20 i 8. Så hade mindre än 20 min att fixa mig. Stressade ballen av mig. Stack till skolan. Lagom vid cykelparkeringen kommer German (spanska läraren som vi ska ha nu som 1a lektion) i sin bil. Utan att ens stänga av eller gå ur bilen ber han oss komma. Han sa att vi alla fick IG men kan kompletteras i Augusti med ett prov eller något. Sen körde han iväg. Och där stod vi. Jag ville lägga mig ner på marken och gråta. Sen beslutade vi oss att gå in i skolan och fråga Måns (mattelärare om vi hade matte sen) men skolan va inte ens öppen.. >< Så ännu mer frustrering. Nu ville jag lägga mig på en gata och gråta. Så injga lektioner idag. Klockan är 08:18 och jag är fucking hemma vaken. När jag kunde SOVA. Nu kan jag itne somna för jag e pissed. 
Stressade till skolan för att få reda på ett IG ute vid parkeringen. What a day.

Fuck ittttttttttttttttt

oh, and btw.
mind your own business and stop digging up the past. the past is gone, and so are you.

Random TV-series thingy

Pick your favorite TV shows (in no particular order) and answer the questions. Don’t cheat!

1. One tree hill 
2. Gossip girl
3. The vampire diaries
4. O.C.


Who’s your favorite character in 2?

Gossip girl - Favorite character... hm förmodligen Blair :)

Who’s your least favorite character in 1?
OTH - least..? proooobably nån annoying bitch.. Typ Nikki eller Dan, haha.

What’s your favorite episode of 4?
O.C. - Öhh.. hm..? När Marissa dör? Hahah naj skojja. Men typ.. äsch kommer inte på någon specifik.

What’s your favorite season of 1?
OTH - Oh tough one. Älskar alla, men speciellt 1,3 och 4!

How long have you watched 2?
GG - Oh, tar inte tid.. men började kolla första och halva 2an under sommarlovet förra året tror jag.. ? sen dess har ajg följt ikapp.

How did you become interested in 3?
TVD - Oh.. 2 B honest. Jag var uttråkad och behövde något att glo på. Stod mellen TVD eller true blood. Glad jag valde TVD för de e freakin awesome!

Who’s your favorite actor in 4?
O.C. - Hm.. Ben, Adam eller Rachel haha.

Which show do you prefer? 1, 2, or 4?
OTH, GG eller OC - Tss easy one. One tree hill all the way.

Which show have you seen more episodes of; 1 or 3?
OTH eller TVD - TVD har endast en säsong, och OTH 7.. så liiite orättvist. Men hunnit se om TVD cirka 2 ggr. Men jag har nog sett alla OTH avsnitt minst 4-5 gånger. Så OTH. and still watching.. :)

If you could be anyone from 4, who would you be?

Från O.C... hm Summer I guess? Hon har en kanin! Hahah pancakes.

How would you kill off your favourite character in 1?
Min favorit från One tree hill är nog Nathan för han e God damn hot! HoHo, han skulle förmodligen dö av hettan runt om sig. ;)

Give a random quote from 3.
TVD - "She's a death ringer for Katherine" - Damen. Hahahh första som ploppade upp i huvet!

Would a 3/4 crossover work?
Vampires i O.C! Skulle säkert funka, haha utom att de e typ jekligt soligt & varmt i Newport + att O.C. är död, hoho.

Pair two characters in 2 that would make an unlikely, but strangely okay couple!
GG - Blair Waldorf & Carter Baizen! Real life couple! Or.. ex? whatever.

Has 3 inspired you in any way?
TVD - Oh ja! Jag hoppar på folk i natten och suger blodet ur de tills de dör! Ho ho!

Overall, which show has a better cast? 2 or 1?
Wow.. öh OTH vs GG.. Båda casten är sjukt grymma! Hard to choose one. Men jag måste faktiskt välja Oth..

Which has better theme music, 3 or 4?
Theme song?? Öh va har vampire för theme song ?? Bara nån mörk mystisk låt ha? Men de andra låtarna i avsnitten e bra! Men när de gäller theme song so vinner väl OC! We've been on the run driving in the sun looking out for nr 1... lalal.


Nu ska jag fortsätta glo OTH.. :) även om jag precis sett alla dessa avsnitt!


hate is safer than love

Random shit.

Hej, nu skriver jag igen. Haha, jag känner mig.. jag vet inte vad. Allt typ på samma gång (hej per gessle). Om exakt en vecka och typ 3 timmar så är det skolavslutning. Och det är inte som vilken skolavslutning som helst. Istället för att avsluta, känns det som jag börjar om. Vilket jag ska. Men jag börjar om helt på nytt. Börjar om 1an för mig själv. Jag gör något för mig själv för första gången. Och i detta fallet för de mig bort från min trygghets zon. Jag har gått tillsammans med två dorks så länge jag kan minnas. Vart jag än befinner mig känner jag mig säker, bara de står bredvid mig. Under alla dessa åren har vi vuxit upp och nästan bildat en enda människa. Alla våra bästa och sämsta egenskaper i ett. Vilket kan bli en aning småirriterande ibland, haha. Men nästa termin börjar jag om på nytt. Och just nu har jag ingen aning om hur jag kommer att klara mig. Får väl bara hoppas och ta det som det kommer. Anyway, påängen med skitet va bara att jag känner mig som en gravid kvinna med mina humörsvängningar, okontrollerade känslor och cravings.

Försöker bara förbereda mig för mina kommade år. Försöka föreställa mig 3 år till på gymnasiet utan två töntar ständigt vid mig. Vi går i samma klass för 1 vecka till.. 1 vecka. Wow, sjukt om man tänker så. Men jag e glad för de, jag e glad för mig själv. De springer iväg till Sture och gör något de kommer älska och uppskatta. Damn, vi måste införa en LEK-kväll varje vecka eller månad då vi gör saker som vi alltid brukar. Drar till Sannarp och erövrar vår bänk! För vem ska annars sitta på bänken med mig om inte ni två? 

Anyway.. skolavslutningen kommer bli sorglig.. haha. Men inte som i 9an, nej. Bara sorgligt att vi inte längre går i en och samma klass. Vi klarade ett år tillsammans iallafall i vår inte så länge till nuvarande klass. Vi förtjänar lite credit! Hahah. Också reaaally sad to say goodbye to all the eyecandy.. 3orna springer och tar studenten. Liksom no more eyecandy.. sadsad. De e nog den sorgligaste delen.. haha! Anyway. I know waaaay to soon för ett sånt här inlägg om våra splittrade framtidsplaner. Men de kommer nog flera! 

Aja, now back to reality. The papers are signed, lämnar in min klassbyte anmälan imorgon! Har endast 2 lektion imorn wihii. Sen till Kajsa o baka efter 1a lektion. Sen springa till Euorostop kolla synen igen och sen flyga till skolan igen. Hohohoo. Aya nu måste jag städa min säng. Sitter bland massa skit. Tror jag sitter på några mynt.. oj.

RSS 2.0