grattiiis

GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL KAJSA SOM FYLLER16 ÅR IIIDAAG!
Hipp hipp huuurra! :D <3lalaa

whooah, 13 dagar sen senaste inlägget... HAHHA. Jag orkar verklig iiinte blogga, det händer ju inget (a) HAHAh, nee men det hänt väldigt mkt de 2 senaste veckorna men har bara inte orkat blogga :D Men iallafall, från och med nu ska jag blogga liite oftare! Om jag inte håller det så får alla som läser detta en glitterpenna :D :D
Hohoho, och jag e typ stenfattig nu så... måste försöka hålla det löftet.

Men iaf dagen då.. Va rätt seg skoldag, tror jag? Minns inte så mycket :P Sen skulle Tjockis-Kajsa klippa sig hos Tojjy och den pepparkakan är så lam så hon bad mig följa mig, sikken töönt! :D Och så *klipp-klipp* sen var tjockisen nöjd och så kollade vi på tv i typ nån timma? whooah, så ont jag hade i nacken ;o hiihi :)

Och nu försöker jag skriva på min so-grej. OOH JUSTEE!!  :o den tragiskaste saken ever!!... :o

... Det var en gång.., söndagen förra veckan.. 15 mars.. MIN OTURSDAG!! Ett par dagar före denna söndag så skrev jag lite på min so-grej, svarade på de 5 första G-frågorna.
Och sen då på söndagen.. dagen före arbetet skulle lämnas in så satt jag och skrev i 3 timmar. 3 timmar i sträck!! 3 VG/MVG-frågor besvarades på ciirka 2 sidor! Jag andvände 'heeela' min hjärna och hjärta i upgiften.. nee, skojja bara, men jag ville verkligen få den bra! och för typ första gången kände jag mig rätt så nöjd, jag gillade mitt arbete!

och så händer det värsta såm nååååånsin kan hända.. ja, gissa 1 gång?... det sparades inte. DET SPARADES INTE.. DET SPARADES INTE. Jag blev frustrerad och försökte ett par gånger att öppna filen och samtidigt hålla inne tårarna. Det kom inte fram och jag skrek på min brorsa som försökte få fram det i flera minuter. Men det kom inte fram. Men mitt hopp att det skulle dyka upp fanns fortfarande. Han hade lyckats få fram det en tidigare gång så jag väntade bara. Men denna gången gick det inte. DET GICK INTE! Han gav upp hoppet och drog. Ensam satt jag där gråtandes. Jag öppnade alla vägar det gick för att öppna dokumentent.. men för varje gång jag öppnade den och såg att det jag skrivit de senaste 3 timmarna inte va där försvann hoppet och till slut fanns det inget kvar. Jag hade öppnat den minst 10 gånger och insåg att det inte kommer tillbaka.
Den natten kunde jag knappt sova, låg uppe minst 1 timma och grät över mitt arbete.. dessa 3 timmar.. för INGET! fucking waist of time -.-

Och nu pallar jag itne skriva klart den, varje gång jag ska skriva så kommer dessa tankarna tillbaka och lusten försvinenr helt. Så fuck den. Och inte bara det, snart måste jag skriva ett omprov på matten, min perspektiv-bild ska vara klar nästa vecka   och jag har redan fått 2 veckor extra, HKK-fördjupningen ska vara klar om jag vill ha MVG i HKK, plugga på fysikprov som är på fredag och jag har inte pluggat ett skiiit och imorn kmr sanna så inget plugg...? Hm.. säkert missat något..

Ååh, nu fick jag iaf ut lite känslor som jag inte hunnit få ut på 2 veckor.. Känns rätt skönt :D fast finns så mkkkkt kvar.. men palla skriva det. lixom hellooo, vem skulle orka läsa det?? :P

Men det får räcka för idag :D och jag orkar inte bry mig om texten där uppe är oläslig, hiihh :D:D:D

Lite bilder från veckorna då jag inte 'hann' och blogga :D


Emmas fest, 7/2


Rolig dag ute igår, hehee.. :) 


 


Grattis :D

GRATTIS EMMA! <33
RSS 2.0