My birthdaay :)

Idag fyller jag 16 ^^ Faktiskt inte längtat så värst mkt efter denna dagen. Jag tänkte nog för mycket och blev lite rädd :p Haah men nu är den snart över och jag e jätteglad! Så många stunder under dan som fått mig att le. Bl.a. alla grattis-sms och små meddelanden på fb m.m. Taaack! ♥ Och så alla små överraskningar under dan! 

Vaknade och kollade mobilen, hade fått några grattis-sms. Läste och blev såå glaad! Sen vid 8 så träffade jag Superman o Spiderman och cyklade till skolan. Trodde att det skulle vara hemskt att fira födelsedagen i skolan men så dåligt va det inte! Och supertack till Tina för den fina tröjan. Hade inte förväntat mig något så jag blev otroligt glad, tacktack!
Äsch, nu orkar jag inte berätta mer om skoldan :p Men på håltimman så cyklade Super-trion till Netto och köpte lite  saker till tårtan. Så efter de så cyklade vi till mig för att lämna av allt så skedde en olycka, Emma typ ramlade i gegga (?) :p HAHAH så efter vi lämnat av så cyklade vi till Emma för att hon skulle byta byxor. Sen hos Emma kom jag på att jag glömde mitt cykel lås hemma så vi fick cykla tbx till mig HAHA. Sen va de en otroligt tråkig spanska-lektion. Efter det cyk-cykeln hem till mig. Bakde tårta o när vi var klara på plang de på dörren så sprang o kollade va det kunde vara. Och där stod Benny. Jag va helt borta elr nåt typ för chockad för att röra mig :p hahah sen dök Micke upp där bak och Samaan och seen Hoang. Jag va fortfarande helt död, hahah. Emma o Kajsa hade planerat en surprise med de >< Höhöh, ska jag vara ärlig så kunde jag faktiskt ha fattat det, men ville itne förstöra för de så jag försökte iten tänka på det! HAHAH.
Men ja vi hang lite på mitt (o mina syrrors rum) öppnade lite paket ^^ EEEH HEEE Gossip Girl säsong 1 o en grym jacka :) Sen ut i altanen och äta en masssa. Bl.a. friterad kyckling, pommes, chips, pizza, läsk godis o så.. :p hahah. Så hang ett tag o snackade en massa, så läänge sen vi va lrr ;o de va rikigt kul :)
Sen killarna drog nån gång vid 6/7 drog killarna och så stannade Emma o Kajsa så satt vi vid datan o lyssnade på gammal musik  hahhah, minnen! Sen drog vid kanske 9(?) och så här sitter jag nu :p hahah.
Och nu lite bilder från idag ^^


När vi bakade tåårta ^^ Visst blev den fin? Emma som gjorde hela typ xd


När vi >hängde< på rummet


När alla åt o snackade xd


Random bilder under kvällen ^^


Mina pressies ^^ Pizzan va ingen present men tkte den passade in här ändå xd HAHHA.
Sen har jag fått massa pengar, ska få en mini-pc typ nästa vecka. Och så en klubba från Axel, HAHA. Och av Daniel och Robert fick jag tbx de kort som vi gav de nån vecka sen! HAHA, om man nu räknar de till present. HAHa, men de krm få tbx de i födelsedagspresent o julklapp :D HAHAH.

Höhhöh, aja de va nog allt. Min mage kurrar fan, käkat jättemkt juu.. :( Ayaao hörrss ♥
091126

Heheh bloggat mer på de senaste dagarna än vad jag ha gjort den förra månaden :P

Anywaay, jag har typ cpmkt plugg och det dödar mig. Men ändå orkar jag inte göra alla arbeten och plugga till proven och göra alla läxor. Seriöst >< åhh. Och så fyller jag år imorn. Allt gått så snabbt, känns helt sjukt. Jag har typ stannat i tiden nån stans i förra månaden. Men en positiv sak med att tiden går snabbt är att de snart ÄNTLIGEN är jullov! Omfg som jag längtar. Typ 3 veckor bara men så jääkla skönt. Skol-fria dagar, fan va nice! Ska njuta av varje fkn sekund för efter lovet väntar helvetet... >< Usch, få väl se om jag överlever.

Ayaao, hörs ♥
H-OLAMAAAAT <3


btw, jag dog inte på vägen hem elr från Kalmar, och inte heller under FN rollspelet,
och tyvärr inte nån annan gång hlr. Orkade bara inte skriva något.


Men nu kommer ett inlägg, kanske ganska onördigt men kände bara för de! :)
Ooooch jag vet min blogg ff likna ett bombnedslag, men de orkar jag itne bry mig om (:


Oh again, MAAAT :D ♥


RSS 2.0