I'm aliive :D

Kooolla, jag uppdaterar! :D
med ett fattig test/frågor.

Vad heter du? Lilly
Vad är du för stjärntecken? Skytt :)
Vart bor du och vart är du uppvuxen? Halmstad
Vad vill du bli i framtiden? Jag vet inte än, men vill jobba i USA med någonting inom entertainment och mode- det USA är känt för :)


4 favoriter
mat: skräp/snabb mat i määngder!
låt: Just nu är det nog Colbie Caillet's Oxygen & Fallin' for you ;)
film: Jag vet inte, finns så många bra! Men några som jag riktigt minns nu är främst Keith & Sydney White :D
soloartist: Jesse McCartney lätt!

7 för tillfället
humör: Hungrig. Elr är det ett humör? :p
tanke: ''Jag är fortfarnade hungrig, måste snart gå & göra nya mackor''
kläder: Jeans, linne & kofta
bakgrund: På datorn så har jag en jättefin bild på Los Angelses :) Och på mobilen så e det en random strand nånstans i California som ser för-jävla-underbar-ut! Haha :D
tid: 21.10
bästa sak: Dator & maaat! ;D
irritationsobjekt: Min hungriga mage, trots att jag precis ätit :p

6 senaste
telefonsamtal: Pappa
mat: Macka elr mackor, haha :D
dryck: Mjölk om jag inte minns fel ;)
tv-program: Family Guy!  
spelad låt: Kmr inte ihåg, men det strömmar ut McFly från mina syrror ett rum bredvid mig ><
köpta klädesplagg: Ett par jeans, en t-shirt & shorts x2

4 har du någonsin
brutit mot lagen: Yee, skjutsa på cykel! HAHa
blivit arresterad: Hah neepp
varit med på TV: Haha, gälls Halmstad-kanalen? HAH (a)
varit med i tidningen: Yeea :)

3 saker
du gör när du har tråkigt: Sätter mig vid datan, äter, stör folk :D
du kan höra just nu: musik, datorns brummande av uttmattning & TV:n
du inte kan leva utan: Familj, vänner, musik & maat självklart!

1 önskan
Leva lyckligt i mina dar.. (a) haha.

-

Vill bara skriva av mig lite nu..

Jag har funderat på detta ett tag nu.. elr det en en hel del saker jag tänk på.
Om vi spolar tillbaka tiden några år bakåt då jag gick i lågstadiet. Livet lekte, bokstavligt talat då :) Saknar den tiden lite faktiskt. Då man sprang runt och jagade varandra, lekte i sandlådan, klättrade på ställninga.. ja, allt sånt. Att springa runt och skrika och skratta utan att nån brydde sig. Ingen kommenterade vad man gjorde så man kunde vara sig själv och ha kul. Skulle jag springa ute och leka nu skulle folk tro jag e cp :p Haha men det är inte de jag vill. Utan det jag tycker är synd är att se dagen ''ungdommar''. Barn som går i årskurs 4-5, sminkade och fixade. Asså serriöst, vad har hänt med vårt samhälle? I den åldren hade jag kul, levde livet fullt ut. Men fyyfan rätt ut sagt, barn ska inte sminka sig och använda bh när de inte ens fått sin första mens? Jag menar vad är meningen? Fy asså.

Jag lekte och ahde kul ända tills jag började 6:an. Jag hade fortfarande kul och så men inte på samma sätt. Det är ett helt nytt stadium att börja 'högstadiet'. I början av 6:an så kändes de lite mesigt att gå ut och jaga varandra så vi satt inne hela tiden. Och de satte sina språr, haha. Jag märkte att min kondistion blev sämre, mkt sämre xD Men jag och mina vänner, Emma, Kajsa & Carro hittade en ny 'hobby' elr så att hålla på med på rasterna, och även lite på lektionerna :) Musik var vår nya drog :D Vi satt och sjöng hela rasterna och nynnade på lektionerna :) Varje rast lånade vi ett klassrum så vi kunde lyssna högt från en cd-spelare. Riktigt goda tider faktist :) Så höll vi på till typ slutet av 7:an.

Då började man känna sig lite äldre och vi var ju näst äldst på skolan. Så pressen på en var hög. Jag började sminka mig lite smått och det kändes mesigt att vara som vi var. Töntar kanske man kunde kalla oss.. menmen jag är hellre en tönt än en bitchig fjortis. Och det är de jag vill komma fram till. Jag var även under 8:an och liite av 9:an en tönt. Fast på ett annat sätt. Jag va fan på heltid :) Allt jag tänkte på var Danny & EMD, allt jag snackade om var Danny & EMD, allt jag gjorde var nåt med Danny & EMD. Haha, jag behöver inte ens gå in på allt jag gjorde och tänkte! HAHAHA.
Men i mitten av 9:an så la jag av de lite.. Kändes lixom för 'töntigt' av en 9:a. Jag vet inte hur ajg ska förklara det.. men typ så.

Men nu känns det konstigt o tomt. Jag menar, jag slutade prata om mina idoler och det kändes som om jag inte gilla de längre eftersom att jag inte tänk på de lika mkt. Men jag gilla de fortfarnade såklart! Men nu under sommarlovet känns det väldigt tomt o jag kännr mig rastlös. För exakt ett år sen så var jag ett fan, ett riktigt fan. Jag åkte och såg EMD, jag drömde om de, jag va beronde helt enkelt :p men nu saknar jag det faktist. Jag saknar då jag och Kajsa träffades på morgonen hemma hos nån av oss när vi hade sovmorgon och disktuerade Danny &  EMD. Då vi klippte sönder våra nyköpte tidningar o klippte ut alla bilder på de. Köpte varenda tidning med poster och inslag om de. Köpte skivor och singlar precis den dagen de släpptes... Kanske borde bli fan på heltid igen?
Haha, men en sak kan ajg erkänna. Eftersom att jag inte varit lika aktiv och uppdaterad inom EMD så har fan:et i mig sjunkit lite. Men jag kan fortfarnade kalla mig för ett stort fan :) hiih, mitt intresse har gått över till en annan snygging nämligen Jesse McCartney ;) 


Vill bara lägga in ett par fiina bilde från förra året :D


Har typ inga bilder från EMD-dagarna längre.. :( bajs på det.


HAHAHHAHAHHA guuud va detta inlägget plötsligt känns helt patetisk! HAHAH. jag ska nog avsluta det här. för vem vet vad jag kmr skriva sen? :s HHhahah ska nog radda detta inlägget snart... hm..
RSS 2.0