All time low scrapbook!

Eyyo! Jag och Kajsa behöver er hjälp till ett litet projekt.. :) 

Det är tänkt att vara en bok där vi fans samlat in bilder på oss och All Time Low. Det kan vara bilder på er och bandet, eller en bild på dig själv där du skriver en hälsning till bandet. Eller varför just Du gillar de och deras musik! Eller något minne du har från en tidigare konsert med de.. ja ni fattar vad som helst som relaterar till bandet! texter, dikter, sånger,bilder, teckningar mm.:)

Vill ni hjälpa till genom att skicka era saker till oss? Vi trycker upp allt i en fin bok. Tanken med detta är att vi ska ge den till All Time Low efter konserten i GBG den 17/8! Vi tror bandet skulle uppskatta detta jättemycket o det skulle vara en kul grej för oss fans också!

Och detta är också en chans för er som missar All Time Low's två konserter här i Sverige (16/8 och 17/8) att få något sagt till dom. Visa ert support även om ni inte kan vara där i real life och säga det face to face på plats!

Skicka till antingen Lilly93_@hotmail.com eller Cool-kajsa@hotmail.com. Märk mejlet 'All time low fotobok'. Och helst inte för långa meddelanden.. :)

MEN, även om ni kanske inte är fans eller inte ska gå på konserten eller varit på tidigare konserter kan ni ändå gärna anmäla er! En liten kommentar räcker! Sök 'All time low' lyssna på vad de har att erbjuda och återkom med en liten kommentar! Som ex "Grymma låtar" eller "skön musik" räcker. Tack! :)Kommentarer
Kajsa

kom igen dudes delta!!!!!!!!!! :D

2010-07-03 @ 23:36:55
URL/Blogadress: http://missobsessive.blogg.se/

Vad ville du säga?

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0