koizoraskyofolve

Nu va det ett tag sen, men det har bara varit en massa plugg & plugg... Men jag har också sett det bästa på läänge! Koizora; Sky of Love! Allt jag kan säga är att den är sjukt helt jävla fantastiskt bra! Jag älskar den fett mkt! Det är en japansk serie baserad på en mobil-novell. Koizora finns även inspelad i film men jag gillar Drama versionen (serien) bäst!
Den handlar om en helt vanlig 15-årig tjej som heter Mika, eller Tahara Mika. Hon har aldrig haft en kille eller kysst nån,  men en dag berättar hennes bästis Aya om att hon är intresserad om en kille som heter Nozomu. Nozomu börjar senare prata med Mika och Aya blev ledsen så Mika va tvugen att komma på en lögn. '' Nozomu frågade Mika om Ayas nummer''. Men det va ju inte sant. Och nu förväntar sig Aya ett meddelande från Nozomu, men det kommer itne komma nånting. Så Mika skrev ett brev till honom och undrade om han kunde vara snäll och skriva något till Aya. Mika ska lämna brevet i Nozomus klassrum men han är itne där så hon ber en kille som sitter och spelar gitarr om han kan ge Nozomu brevet. Och då blir hon förvånat kysst av honom (Hiro). Mika blir förvånad men springer därifrån.
Senare har Aya fått ett meddelande av Nozomu och Hiro hade gett honom brevet. Mika fick sedan reda på att Hiro hade en tjej. Och hon blev förkrossad men hon gillade inte honom... eller hon va fortfarande förvirrad. Till hennes 16årdag hade Aya förberett en dejt till henne med Tatsuya, en klasskamrat. Men hon visste ingenting. De hade trevligt tills Hiro kom och slog ner Tatsuya. Hiro berättade att han gillade Mika. Men de hade knappt pratat och hon undrade varför. Och då tog han fram sin mobil och visade sitt mobilsmycke, en liten nallebjörn.
Men hon förstog inte... Och så berättade han om den gången han tappade bort sin mobil i skolans bibliotek. Så han ringde till mobilen och Mika svarade och han bad henne gömma mobilen på ett säkert ställe. Sen fick hon syn på hans nallebjörn och upptäckte att armen va lite av. Så hon satte sig och sydde på den, och Hiro stog utanför och såg det. Sen dess har han alltid gillat henne.
Och så gjorde han slut med sin tjej. Mika gjorde inte mkt efter dt, hon gick hem. Nästa dag i skolan kom Hiro in i hennes klassrum mitt i en lekton och tog tag i henne och gick. Han skjutsade henne till en plats som han gillade. På platsen fanns det bara en flod, grönt gräs och man kunde se den blåa himlen. Han berättade att det va hans favoritställe och att denna flod är det bästa stället, för att den bara går framåt och är stark. Och Mika som älskar himlen kände att de ahde något gemensamt... Och hon börjades förändras. 


Vill ni veta resten av serien forsätter ni att läsa nu...


Hon började verkligen att gilla Hiro och besvarade hans känslor... Men. De hade ett problem, Hiros extjej, Saki. Hon är ett år äldre och vill ha tillbaka Hiro. En kväll var Mika och Hiro ute och Hiro skulle senare lämna av Mika, men hennes pappa skulle möta upp henne vid ungefär halva vägen så de sa hejdå. Men innan det så hade hon tryckt ner ett nytt mobilsmycke i Hiros byxficka.
Efter att Hiro cykalt iväg några meter ramalde nallen ut och han vände sig om för att hitta Mika. Men hon va inte där, han hittade hennes väska på marken och blev orolig och sprang upp för trapporna och hörde Mika skrika. Han hittade senare henne, och en massa killar som höll på att slå och sparka på henne. Han slog ner de och tog med Mika hem till sig. Mika satt och snackade med Hiros syster. Hiro kom senare tillbaka med Saki. Han visste att det va hon som låg bakom allt. Han va arg, han kunde till och med döda henne om Mika ville så. Men det ville hon inte, så Hiros syster klippte av hennes hår. 
Nästa  dag tog han henne till floden igen och berättade för henne att han ville vara himeln, han ville inte vara floden, han ville vara himlen. För då kan han alltid veta var hon är och om någon sårar henne så kunde han flyga och slå ner den. Han vill beskydda henne.
Efter det gick de tillbaka till skolan och såg massa saker kladdade på alla tavlor på skolan. Saki hade skrivit henner nummer och massa saker om henne. Hiro hade också sett det och blev rasande. Och började genast sudda ut allt på tavlan och försatte till nästa och nästa klassrum. I ett kalssrum såg han Mika och tog med henne till Sakis klassrum och suddade ut allting och skrek på henne och hennes vänner att han kommer alltid att beskydda Mika. Senare på den dagen så kom Saki fram till henne och hotade Mika att hon kommer göra vad som helst för att få tillbaka Hiro. Mika va rädd, men hon vågade itne berätta för Hiro, när han är arg kan han göra vad som helst, och kanske till och med döda henne, och det vill itne hon.
Så hon pratade med Tatsuya. Och det visar sig att Tatsuya också gillar Mika... Men de berättar tillsammans för Hiro vad Saki har sagt till Mika. Hiro blev arg och slog ner Tatsuya. Där efter på kvällen så krossas alla rutor på skolans korridor av troligen Hiro, men folk tror att det är Tatsuya så Tatsuya blir avstängd från skolan.
Mika pratar med Hiro varför han gjorde så mot Tatsuya, men Hiro blir bara arg. Så Mika beslutar sig för att göra slut med Hiro och låta han tänka på saken om Tatsuya. Hiro bestämmer sig för att prata med Tatsuya eftersom at t han verkligen gillar Mika. Han bag Tatsuya om förlåtelse och Tatsuya förlät honom. Därefter så ringde Tatsuya Mika och berättar att hon valde en bra kille.
Dagen därpå förlät Mika Hiro. Ett par månader senare kände Mika sig dålig, hon mådde illa och spydde. En morgon så kände hennes mamma att hon va väldigt varm så hennes pappa följde henne till sjukhuset och där fick de reda på att hon va med barn. Mika pratade med Hiro om detta, hon trodde att han skulle lämna henne för att hon är med barn men han blev glad för att de skulle bli föräldrar. Och så köpte de ringar och gick till floden vid solnedgången och trädde på varann ringarna.
 Efter det så gick de hem till Hiro och bad hans föräldrar om tillåtelse att låta Mika föda. Hiro skulle hoppa av skolan och börja jobba. Och hans föräldrar gav de tillåtelse men Mikas föräldrar var dock svårare.
Mikas pappa bad bara Hiro att gå iväg för han skulle inte ändra sig. Men Hiro fortsatte att komma varje dag. Och eftersom att Hiro gjorde sitt bästa gjorde Mika också sitt bästa. Hon försökte att bevisa att hon kunde bli en bra mamma och gick upp tidigt för att laga frukost. Dagarna gick utan att de än fick nån tillåtelse av Mikas pappa. Men hennes mammas tillåtelse fick de, hon förstog hennes dotter.
Men dagen kom då hennes pappa gav de tillåtelsen, men det va bara för att hans dotter valde honom. Nästa dag i skolan kom Saki igen hon puttade ner Mika så hon ramlade.
På julafton 24 december var Mika och Hiro ute och gick, men då fick Mika ont o svimmade. Hiro tog henne till sjukhuset. När Mika vakande upp satt hennes föräldrar runt om och det första hon frågade va hur mår babyn? Och babyn va borta, inte i hennes mage längre. Mika la sig ner och grät.
 När hon lämnade sjukhuset såg hon Hiro springandes. Hennes föräldrar gick och hon fick prata med Hiro ensam. Hiro va alldeles kall om händerna och dt va för att han va ute och bad under tiden hon var i sjukhuset. Och så förklarade hon att babyn va borta. De båda va sjukt ledsna.
Och gick till den platsen där Hiro först sa att han gillade Mika. Där hade de gjort en liten snögubbe, och lagt ut små vantar som babbyn egentligen slulle ha. Och bestämde sig för att varje år den dagen skulle de båda komma hit.
Och efter ett tag känner sig Hiro dålig, och efter ett tag blir han ännu sämre. Hiro fick reda på att han hade en tumör, en sort av cancer. Hiro blir förtvivlad, allt han kan tänka på är Mika. Han hade lovat henne att alltid skydda och älska henne. Han vill itne se henne gråta så allt han kan göra är att få Mika att glömma honom, så slipper hon sörja honom när han itne lever.
Så Hiro gör allt för att Mika ska sluta gilla honom även om det gör ont i honom. Han kysser en annan tjej, beter sig dumt, och svarar inte på hennes sms och samtal. Men allt för Mika.
Efter ett tag så träffar Mika en kille vid namn Yuu. Han gillar Mika, men i början så visad inte Mika intresse för hon gillade fortfarande Hiro, men hon gick vidare. De hade inte träffats på ett tag. Nästa 24 december, när Mika skulle hälsa på platsen med den lilla snögubben såg hon Hiro där, de pratade snabbt. Men sen gick han. Det gick ett år till och Mika blev tillsammans med Yuu.
Året därpå, på 24december så skjutsade Yuu Mika till platsen som hon skulle besöka varje år. Nu hade hon itne träffat Hiro på ett år. Vid platsen såg hon någon... hon trodde det va Hiro, men det va Nozomu. Mika frågade varför inte Hiro kom och då kunde inte Nozomu hålla sig. Han hade döljt på detta i mer än ett år. Mika fick reda på varför hon inte sett till Hiro. Nozomu sa också att Hiro fortfarande gilalr henne, han gjorde slut och betedde sig dumt pga att han itne vill se henne gråta. Han väntar på henne, han väntar på att han ska bli frisk och sedan fortsätta leva med henne. Mika blev helt stum. Alla dessa år hade hon försökt att glömma Hiro och till och med hittat en ny medan han sitter i ett sjukhus, dödssjuk. Nozomu gick därifrån och lämnade Mika där.
Mika började gråta och efter ett tag kommer Yuu och undra vf det tog sån tid. Hon sa inget... hon va tyst resten av kvällen. När hon kom hem pratade hon med Aya och undrade om hon visste något om det med Hiro, men det visste hon inte. Mika va förvirrad, han älskaar ju fortfarande Hiro innerst inne ,men Yuu då... Mika valde Hiro.
Nästa dag pratade hon med Yuu och berättade om Hiro att han kanske kommer dö. Och att hon vill vara med honom, så hon gjorde slut med Yuu. Yuu blev såklart ledsen men undrade om han kunde köra henne till sjukhuset.
Mika kom till sjukhuset och såg Hiro ligga där. Och det första hon sa va din idiot. Han hade inte sagt något till henne. Och så såg hon att han fortfarande hade på sig ringen... Och så pratade de en stund sen gick hon fram och kramade honom. Och hon slutade skolan för att bara vara med honom...

Nu orkar jag inte skriva mera, verkade denna intressant så klickklick här: http://www.mysoju.com/koizora-drama/
Nu så skrev jag inte direkt handlingen, jag skrev vad som hände :P Menmen, denna serien är bäst! Och enligt mig så är det omöjligt att inte gråta. Jag höll inte ens räkningen. Det jag minns var att jag grät i floder, alltså b o k s t a v l i g e n floder. Om du läste allt så tack, men ännu mera tack om du nu klickar på länken och kollar. Och ni som redan har sett den... kan väl se den igen, för det ska jag! ^^
Och juste kojisetoärsöt ^^




                                               









Kommentarer
kajsa

mke mke bra serie :D som du redan vet att jag tkr ^^ Älskar den sjukt himla mke! Romantisk och väldigt fin, man blir rörd av den. Bra skrivet Liillly ^^ <3 Åhh jag håller me koji seto är söt, lika så nagayma kento <333 grrrh ;D <333

2008-12-08 @ 20:51:22
URL/Blogadress: http://missobsessive.blogg.se/
kajsa

mke mke bra serie :D som du redan vet att jag tkr ^^ Älskar den sjukt himla mke! Romantisk och väldigt fin, man blir rörd av den. Bra skrivet Liillly ^^ <3 Åhh jag håller me koji seto är söt, lika så nagayma kento <333 grrrh ;D <333

2008-12-08 @ 20:51:59
URL/Blogadress: http://missobsessive.blogg.se/
kajsa

ojsan råka skriva två ggr XD

2008-12-08 @ 20:52:38
URL/Blogadress: http://missobsessive.blogg.se/
kajsa

savr: kukilicous älskar serien!!! :O

2008-12-09 @ 16:12:19
URL/Blogadress: http://missobsessive.blogg.se/
Anonym

den e skitsöööt :( <33 lovelovelovelove!!!

2008-12-11 @ 16:03:18
frida

love!!

2008-12-22 @ 17:13:45
URL/Blogadress: http://fridafilipson.blogg.se/

Vad ville du säga?

Namn:
Stamkund?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0